Sajnos csak ostoba PR videók vannak Jerezből (ha valaki talál valami használhatót szóljon!), ahol még Schumacher egyedüliként kapott GP2-es kocsival gyakorlási lehetőséget, mielőtt a többiek befutottak volna. Kivételezés? A reakciókban (következő poszt) látni fogjuk, hogy vannak akik szerint igen.

Egy dolgot rendszeresen kiemelnek hozzáértők Schumacher-ről, melyről röviden ebben a videóban is szó esik, mégpedig, hogy Schumacher nagyon hatékonyan tud kommunikálni (láthatóan kedvence az indeed kifejezés, idegesítően sokszor használja) a technikai csapatával. Ezt majd csak az eredményeken tudjuk lemérni, és még akkor sem fog ez minden mást kizáróan eldőlni. (ha valaki Schumacher közvetlen munkatársa jelenleg a Mercedes-nél, szívesen várom a véleményeket :))

Szerző: parancsmegtagado  2010.06.18. 00:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujraschumacher.blog.hu/api/trackback/id/tr412090322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása